Wie zijn wij?

Rob Christ

Rob Christ

Director & Co-founder

Mabel de Vries

Mabel de Vries

Director & Co-founder

Wat wij doen

XSecutive geeft u maximaal inzicht in de processtappen naar optimale informatiebeveiliging. Van de potentieel juridische risico’s tot volledige inzage in informatiestromen. Gebaseerd op een effectieve organisatie-aanpak en bewezen technologie.

Onze diensten zijn modulair opgebouwd. U bepaalt zelf welke oplossing in welke vorm of combinatie het beste bij u past. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een Software-as-a-Service oplossing of een oplossing ‘on-site’. U bepaalt welke infrastructuur het beste bij uw organisatie past. Daardoor houdt uw organisatie altijd de regie op de samenstelling van uw veiligheidsmaatregelen. Bovendien bent u goed voorbereid op naleving van de wet- en regelgeving rondom de wet ‘Meldplicht Datalekken’ die per 1 januari 2016 van kracht werd. En bent u bestand tegen aanvallen op uw netwerk en gevoelige in formatie.

Wat betekent het voor u

De informatie binnen uw organisatie is in hoge mate  gedigitaliseerd. Het overgrote deel van de waarde en kwetsbaarheid van uw organisatie bevindt zich in deze informatie, waarmee u uw organisaties bestuurt en uw productieprocessen aanstuurt. De dreiging van informatieverlies en datacorruptie is voelbaar en directies zoeken naar inzicht en antwoorden. XSecutive geeft u die inzichten en antwoorden. De intrede van mobiel internet, thuiswerken en flexibele toegang tot bedrijfsinformatie maakt organisaties kwetsbaar en vraagt om robuuste maatregelen. Wij anticiperen voortdurend op de veranderende omstandigheden en uitdagingen op het gebied van informatiebeveiliging.

Onze aanpak

Het XSecutive aanbod bevat een selectie diensten en producten afgestemd op de fases die leiden tot verbetering van uw informatie beveiligingsbeleid. Daarin zijn vier fasen te onderscheiden:

Identify › Stel vast waar uw organisatie het meeste risico loopt

Eliminate › Beslis hoe de risico’s aangepakt moeten worden

Remediate › Kies de oplossing die het beste bij uw organisaties past

Control › Reguleer informatiestromen