Eliminate

Beslis hoe de risico’s aangepakt moeten worden

Zodra de risico’s inzichtelijk zijn is het zaak de juiste oplossing te kiezen om die risico’s te elimineren. Ook hier is het scala divers; van juridisch advies en verzekeringen tot geautomatiseerde oplossingen, trainingen en beheer. Veel organisaties die gebruik maken van cloudoplossingen, die nauwelijks weten waar hun data ‘woont’. Daarmee zijn ze onvoldoende bewust van de risico’s die daardoor ontstaan. Zo voldoen veel bedrijven niet aan de wet- en regelgeving die hiervoor is opgesteld. In hoeverre bent u op elk moment van de dag op de hoogte van de bewerking en conditie van uw informatie? Wie heeft informatie gebruikt, aangepast, gedeeld en wanneer? In hoeverre zijn er sluitende bewerkingsovereenkomsten met uw leveranciers? Of anders gezegd, hoe ‘gedraagt’ de informatie van uw organisatie zich?

Allemaal vragen waar veel bedrijven nog onvoldoende antwoorden op hebben. Tegelijkertijd zegt wet- en regelgeving dat u wel verplicht bent dat inzicht te hebben.

DataXS van XSecutive biedt u veilige dataopslag, met zicht op de staat van uw informatie. Deze opslagoplossing is compliant met de wet ‘Meldplicht Datalekken’.

risk100 search100 shield100