TITUS

Data Classificatie

Data Classificatie - Controle en bescherming van informatiestromen en voldoen aan de wetgeving data (GDPR).

In 2016 werden 5500 datalekken gemeld aan de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en lijkt het topje van de ijsberg. Met AVG/GDPR op de drempel, aangevuld met wijzigingen in de lokale wetgeving, is het belangrijker dan ooit om gevoelige informatie te kunnen beheren zodat gegevens van uw en uw klanten veilig blijft.

Een goed ontworpen data classificatie architectuur vormt de basis voor het optimaal kunnen besturen en veilig houden van uw gevoelige informatie. Classificatie van informatie kan ook worden aangewend om downstream technologieën aan te sturen. Dit resulteert in een volledig inzicht in het gedrag van uw informatiestromen. Monitoring en rapportage vult dit aan door uw van moment tot moment te laten zien hoe de informatiestromen lopen. U bepaalt waar gevoelige wel en niet mag worden ingezien en door wie. Wie geen rechten heeft op de inhoud krijgt die eenvoudigweg niet te zien.
Vooral het delen van informatie van een organisatie via de Cloud, mobiele devices en samenwerkingspartijen die toegang op afstand van data afdwingt bezorgt menig security professional zorgen. De uitdaging om dit in te regelen begint met een simpele vraag :”welke informatie wilt u beschermen en waarom?”, gevolgd door de vraag :”wat zijn de gevolgen van het kwijtraken of beschadigen van deze informatie”.

XSecutive en TITUS nodigen u uit om uw vragen te beantwoorden en tegelijkertijd u een werkproces te bieden waar u al de volgende dag mee aan de slag kunt. Hierdoor krijgt u inzicht in het proces en de maatregelen die nodig zijn om compliant te worden.

Over TITUS:

TITUS oplossingen is al door miljoenen gebruikers in meer dan 120 landen over de hele wereld in gebruik. TITUS oplossingen stellen organisaties in staat om informatie te lokaliseren, te classificeren, te beschermen en veilig te delen en te kunnen voldoen aan de wettelijke eisen. TITUS producten voorkomt ongewenst verlies van informatie, door het te classificeren binnen e-mails, documenten en andere bestandstypen, zowel op een werkstation alsmede op mobiele apparaten en in de Cloud.