XSECUTIVE-STOR-logo-label_gray

Waar hebben organisaties behoefte aan?

De meesten van onze diensten worden aangevraagd om inzicht te krijgen in de mate van veiligheid van informatie. De vindbaarheid van informatie wordt steeds vaker een issue, evenals versiebeheer, classificatie en bewerking. Alvorens men versiebeheer en classificatie kan toepassen, is het noodzakelijk de informatie te lokaliseren. Alle informatie, niet een stukje. 

Stelt u zich voor dat u verschillende vestigingen heeft, mobiele gebruikers, thuiswerkers, communicatie via email en een keur aan apparaten, zowel vaste en mobiele devices. Hoe weet u wat voor informatie u heeft en vooral: waar die informatie zich bevindt. Was het op locatie Amsterdam of toch Maastricht? Zat dat gevoelige document in een email en wie heeft die toen allemaal ontvangen? Even zo belangrijk is het moment van uitwisseling van informatie.

Stel voor u bent bezig met een overname of beursgang. U bent nog in de pre-fase van het opstellen van classificatie en policy enforcement. Een forse selectie documenten is in hoge mate ‘vertrouwelijk’ als deze vroegtijdig in verkeerde handen komt. Dan ineens blijkt deze informatie al extern bekend te zijn, nog voordat deze officieel gepubliceerd was. Hoe vindt u dit elektronische ‘lek’? Om vervolgens te kunnen besluiten wat met dit lek te doen. Dat kan een technische aangelegenheid zijn, maar ook speelt bewustwording van medewerkers een steeds belangrijker rol.

Eigenlijk is de vraag van organisaties veelal hetzelfde. Kunnen jullie ons helpen onze data te lokaliseren? Hoe kunnen we achterhalen met wie we documenten en informatie hebben gedeeld? Hoe kan ik ‘big data’ verbouwen naar gestructureerde informatiestromen die ik kan beheren? Hoe voorkom ik dat ik over een jaar weer bij jullie zit met dezelfde vraag  en met een groter probleem?

Wat duidelijk is, is dat organisaties behoefte hebben aan duidelijk antwoorden en inzichten waardoor ze zelfstandiger kunnen bepalen welke route het beste resultaat oplevert voor het vinden en vindbaar houden van informatie.

Wat heb ik eigenlijk aan SearchXS?

Deze dienst biedt u de volgende zaken:

 1. Sterke zoekmachine voor documenten in uw hele netwerk
 2. Een module die u in staat stelt door de tijd heen de onderling gedeelde informatie te analyseren
 3. Het toevoegen bestandsarchieven zoals e-mail, CRM en ERP aan de bron
 4. Het automatisch correleren en kruisverwijzen van gegevens
 5. Zoekresultaten weergeven op basis van relevantie
 6. FULLTEXT-index. FULLTEXT-zoeken

Wat levert me dat uiteindelijk op?

De SearchXS-dienst biedt u het volgende:

 1. U krijgt en houdt volledig inzicht op de locaties van uw informatie
 2. U ziet direct wie welke informatie door de tijd heen heeft ontvangen
 3. Vereenvoudigt de stap naar ‘dataclassificatie’, ook voor email tracing
 4. 15-20% kosten verlaging door efficiëntie verbetering
 5. Uw opslag systemen efficiënter indelen op basis van classificatie

Waar wilt u beginnen?

U bepaalt welke informatie u wilt vinden en wat u er vervolgens mee wilt doen. Alleen de zoekmachine al is nuttig. Daarvoor hebben wij een app beschikbaar die de vindtijd aanzienlijk verkort en dus productiviteit zal verhogen.

Indien u uw informatie wilt (her)classificeren, kunnen wij gezamenlijk inzoomen op de oplossingen die u al in gebruik heeft. Daarnaast kijken we hoe onze oplossingen daarop kunnen aansluiten.

Aangezien elke organisatie haar informatie-infrastructuur anders heeft ingericht, is een inventarisatiegesprek de beste start. U kunt ons bereiken per mail, maar bellen kan ook.