15 feb 2016

Vacature Account Manager binnendienst

Vacature Account Manager binnendienst

Functieomschrijving Account Manager binnendienst

Binnen XSecutive ben je als Account Manager verantwoordelijk voor onderhouden van klantcontacten, opvolgen van acties en maken van afspraken voor collega’s. Je bent communicatief vaardig en weet balans te houden tussen commercieel handelen en het behartigen van de belangen van alle betrokkenen. Je bent niet bang om op ondernemende manier je doelen te bereiken en hebt een gezonde ambitie om blijvend te ontwikkelen.

Naast het contact met bestaande relaties, ben je ook in staat nieuwe klanten te werven en hen van informatie en advies te voorzien. Hiervoor ben je zelfstandig in staat een advies en begroting op te stellen en te onderbouwen naar de klant. Ervaring met informatisering en IT-security is een must.

Eisen Accountmanager binnendienst

1. Zelfstandig kunnen werken en in bezit van een forse dosis doorzettingsvermogen
2. Minstens 5 jaar werkervaring in een commerciële functie
3. Werkervaring binnen de IT security en informatisering is een must
4. HBO werk -en denkniveau
5. Multilevel contactvaardigheden (tactisch en operationeel)
6. Ambitie om te ontwikkelen naar buitendienst of product management
7. Beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
8. Je hebt rijbewijs B en bent bereid te reizen
9. Je woont in de omgeving Rotterdam-Capelle

Wat heeft XSecutive te bieden

We zijn een dynamisch team met hoge ambitie en zoeken gelijkgestemden met een eigen wijze van ondernemen (eigenwijze mag ook ). Je bent niet bang om ‘out of the box’ oplossingen op tafel te leggen en je krijgt een zelfstandige rol om je taken uit te voeren. We zijn een snel groeiende organisatie en je hebt daarbij de kans om mee te groeien en te ontwikkelen. Je krijgt een marktconform salaris, aangevuld met een commissieplan en vakantiegeld. Aanvullend zorgen we voor opleidingen zodat jouw kennis en kunde blijvend wordt ontwikkeld.

Voel jij je aangesproken, stuur dan een email met een korte motivatie naar recruitment@xsecutive.com o.v.v. ACIN 6102-11. Acquisitie door recruitment organisaties wordt niet op prijs gesteld en niet beantwoord.

PDF: Download vacature Account Manager